Sakeenah ApS er en webshop som tilbyder boliginteriør med et orientalsk touch. Vi arbejder konstant på at tilbyde det helt rette sortiment til det skandinaviske hjem og bestræber os på at udvælge hvert enkelt produkt baseret på højtsatte kriterier – både design- og produktionsmæssigt.

 

Stil og koncept

I hele verden anerkendes det skandinaviske boligdesign. De fleste tiltrækkes af charmen og varmen af det orientalske boliginteriør. Sakeenah bestræber sig derfor på at få disse to verdner til at mødes.

Sakeenah får produceret boligprodukter efter nøje udvalgte råvarer, som behandles og designes med et afsæt i det orientalske, men som har den rene skandinaviske stil. Netop dette gør Sakeenah unik. Sakeenah ønsker at bringe varme og hygge til det skandinaviske hjem, og teamet bag har derfor i flere omgange været i bl.a. Marokko for at netop denne stil, varme og hygge – kommer til udtryk i hvert enkelt produkt som tilbydes via webshoppen.

Sakeenah handler udelukkende med troværdige producenter og leverandører, og det har derfor været vigtigt at møde disse mennesker personligt, for at være sikker på at Sakeenah lever op til de værdier enhver dansk virksomhed bør leve op til.

Du kan kontakte os ved at sende en mail på info@sakeenah.dk eller ved at benytte kontaktformularen længere nede, og vi vil sørge for at ringe dig op.